Hello there, it looks like you are browsing this website from USA, would you like to go to the local website instead?

Yes No
lamp

Dokumenterte effekter

Teknologien bak Back App-produktene er grundig testet, både av vanlige brukere og av de fremste forskerne innen ergonomi. Vi vet at det virker.

Med Back App kan du trene ved å balansere

När du sitter på Backapp med fötterna på fotringen balanserar du medan du sitter. Du balanserar på den ställbara bollen Magic Ball när fötterna inte nuddar golvet. Du balanserar på samma sätt som när du cyklar, paddlar kajak, tar en ridtur eller går en skogspromenad. Du balanserar utan att ens tänka på det. Den centrala kärnmuskulaturen i ryggslutet används för att balansera din kropp - balansmotorn är igång.

Balanseøvelser øker energiforbrenningen din betraktelig

Vetenskapliga studier visar att energiförbrukningen ökar avsevärt när man sitter avslappnat på en Backapp med Magic Ball inställd mellan det gröna och röda läget.  Du kan bränna 19 procent mer energi när du sitter på en Backapp jämfört med en vanlig kontorsstol. Din balansmotor är igång.

Få en bedre holdning mens du sitter

Två studier visar att det är enklare att ha rätt hållning när man sitter på Backapp jämfört med att sitta på en vanlig kontorsstol utan ryggstöd. Därför kan du sitta bekvämt på Backapp hela dagen.

Du får mindre vondt i ryggen

En vetenskaplig studie visade att människor med smärta i ländryggen upplevde att smärtan minskade efter att ha suttit i en timme på en Backapp  jämfört med en vanlig kontorsstol. Detta är logiskt. Du sitter med bättre hållning, din balansmotor är igång och du tränar musklerna i nedre delen av ryggen – därför minskar ryggvärken.

Du kan også bruke Back App-teknologien mens du står!

Backapp 360 använder samma teknik som Backapp-stolen. Du vrider på Magic Ball för öka balansträningen. Din balansmotor är igång när du står på Backapp 360. Du får bättre hållning och tränar höft- och benmusklerna. På stolen tränar du främst ryggen. Därför kompletterar stolen och balansbrädan varandra perfekt.

Tren opp kjernemuskulaturen din

Prøv nå, helt gratis
Prøv Backapp

Product added to cart